Öğretmen Ali Baykal İlkokulu
ÜÇEYLÜL MAH. KEMER CAD. ESME ÖĞRETMEN ALI BAYKAL ILKOKULU BLOK NO: 194 EŞME / UŞAK

VİZYON

Öğretmen Ali Baykal İlkOkulu tüm öğrencilerini yüksek etik, sosyal ve akademik standartlara sahip, sürekli ve etkin öğrenen, ulusal ve uluslar arası toplumların değerli bireyleri olarak yetiştirmeyi ve tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olmayı vizyon olarak benimsemiştir. Eğitim anlayışımız sadece bilgi vermek değildir, öğrenci merkezli demokratik ve etkin bir okul anlayışını benimseterek öğrenmeyi öğretmektir.

MİSYON

Milli Eğitimin temel amaç, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda evrensel düşünen olayları neden - sonuç ilişkisi içinde sorgulayan kendini ve çevresini tanıyan, yapıcı, yaratıcı, üretken, girişimci bireyler yetiştirmek. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ile donanmış, araştırmacı bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Tek

Tek

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezindedir. Eşme-Kula yolu girişindedir.Cumhuriyet meydanına yürüyerek 10 dakikalık mesafededir.

İlçe merkezi